Idea to Life - Innovációs Ötletfejlesztési Program

-
Mentorok, ösztöndíj, tréningek és workshopok is várják az Innovációs Ötletfejlesztési Program résztvevőit. Jelentkezési határidő: szeptember 24.

Innovatív ötletekkel rendelkező hallgatók és fiatal kutatók számára teremt lehetőséget projektjeik fejlesztésére az Innovációs Ökoszisztéma Központ által meghirdetett háromhónapos Idea to Life ötletfejlesztési program, amely fenntarthatósági szempontból hasznos ötletek elméleti megalapozottságát és a hasznosításra irányuló projekttervek részletes kidolgozását támogatja. 


A program a kezdeti fázisban lévő ötletek mögött húzódó tudományterület részletes feltárását várja el a résztvevőktől, akik mentorok támogatásával készségfejlesztő és szemléletformáló képzéseken juthatnak el ötleteik piaci hasznosításának megtervezéséig. „Azokat a fiatalokat várjuk, akik elhivatottak arra, hogy tudományos eredmények felhasználásával újszerű megoldási javaslatokat adjanak a mindennapokban jelentkező kihívásokra, problémákra” – összegezte Jutkusz Lilla, az Innovációs Ökoszisztéma Központ igazgatója.

a


Jelentkezhetnek a Debreceni Egyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező MSc, osztatlan és doktori képzésben részt vevő hallgatói, valamint azok az egyetem alkalmazásában álló fiatal kutatók is, akik doktori fokozattal vagy abszolutóriummal rendelkeznek és azt hét évnél nem régebben szerezték. 


Pályázni egyénileg és maximum négyfős csapatban lehetséges, egy csapatnak legfeljebb két olyan fiatal kutató tagja lehet, akik nem rendelkeznek hallgatói jogviszonnyal. A támogatást elnyert csapatvezetők és egyéni pályázók havi 150.000 forint, csapattagok 80.000 forint díjazásra számíthatnak.


További részletek a pályázati felhívásban olvashatók. 


A jelentkezési lap itt érhető el: idea_to_life_jelentkezesi_urlap_2023.docx


 

Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 12. 11:58